Mediterrán csirkecombok

Mediterrán csirkecombok

Elkészítési idő

60 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 4 csirkecomb
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 ág rozmaring
  • 1 ág zsálya
  • 2 ág rozmaring
  • 4 evőkanál olívaolaj
  • 1 dl vörösbor
  • 1,5 dl húsleves, kockából
  • 10 dkg olajbogyó

Elkészítés:

A húst megmossuk, sózzuk, borsozzuk.

A fokhagymát megpucoljuk. A rozmaring és a zsálya leveleit lecsipkedjük, leöblítjük, és a fokhagymával együtt apróra vágjuk, majd 2 evőkanál olajjal péppé keverjük, amit a csirkecombokra kenünk.

Nagyobb, mély serpenyőben a maradék olajat felforrósítjuk, a húsok oldalát megpirítjuk benne. Ráöntjük a bort, összeforraljuk. Hozzáöntjük a levest, lefedjük, és előmelegített sütőben kb. 40 percig pároljuk.

Neked ajánljuk