Mediterrán csirke

Mediterrán csirke
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 4 db csirke felsőcomb
  • 1 nagy gerezd fokhagyma
  • 2-3 db paradicsom
  • 10 dkg sajt
  • kukorica (ízlés szerint)
  • kevés liszt
  • bors
  • bazsalikom
  • 4 db csirke felsőcomb
  • 1 nagy gerezd fokhagyma
  • 2-3 db paradicsom
  • 10 dkg sajt
  • kevés liszt
  • bors
  • bazsalikom

Elkészítés:

A csirkecombokat kicsontozzuk, kissé megklopfoljuk, bekenjük a zúzott fokhagymával, sózzuk, borsozzuk.

A húst lisztbe forgatjuk, alig olajozott serpenyőben elősütjük. Ezután tepsibe rakjuk, ráhalmozzuk a kukoricát, rákarikázzuk a paradicsomot, meghintjük bazsalikommal és megszórjuk reszelt sajttal.

220 fokon fedő nélkül megsütjük. Burgonyával tálalhatjuk.

Megjegyzés:

A receptet Wagensommer Alexandra küldte be. Köszönjük!

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti