Elkészítés:
A csirkecombokat kicsontozzuk, kissé megklopfoljuk, bekenjük a zúzott fokhagymával, sózzuk, borsozzuk.
A húst lisztbe forgatjuk, alig olajozott serpenyőben elősütjük. Ezután tepsibe rakjuk, ráhalmozzuk a kukoricát, rákarikázzuk a paradicsomot, meghintjük bazsalikommal és megszórjuk reszelt sajttal.
220 fokon fedő nélkül megsütjük. Burgonyával tálalhatjuk.
Megjegyzés:
A receptet Wagensommer Alexandra küldte be. Köszönjük!
Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon.
Ez is érdekelheti
Kategóriák
szárnyasétel
,
mediterrán
,
ebéd-vacsora otthonra
,
nyári
,
Őszi
,
téli
,
tavaszi
,
pénztárcabarát
,
pofonegyszerű
,
60 perc
,
főétel
,
krumplis