Mazsolás – diós saláta

Mazsolás – diós saláta

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

Hozzávalók 4 személyre:

  • 1 fej saláta
  • 10 dkg mazsola
  • 1 sárgarépa
  • 1 paradicsom
  • 1 alma
  • 10 dkg tisztított dióbél
  • 2 evőkanál szójaszósz

Elkészítés:

Előkészítés: A salátát megmossuk, leveleire szedjük. Néhány darabot félreteszünk, a többit apró darabokra tépkedjük. A mazsolát leöblítjük. A sárgarépát megmossuk, meghámozzuk, lereszeljük. A paradicsomot és az almát megmossuk, felszeleteljük.

Elkészítés: Egy salátástál aljára helyezzünk az egészben hagyott salátaleveleket. A mazsolát, a répát, a paradicsomot, az almát és a diót egy másik tálban óvatosan összekeverjük, majd a salátástálba öntjük. Meglocsoljuk a szójaszósszal, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és azonnal tálaljuk.

Munka: kb. 20 perc Fogyasztható: kb. 20 perc múlva 1 adag: 291 kcal

Neked ajánljuk