Hozzávalók:
  • 50 dkg csirkemell/sertéskaraj
  • 3 krumpli
  • 4-5 fokhagyma
  • 3 tojás
  • 7 ek. liszt
  • olaj
  • tejföl
  • reszelt sajt
  • őröltbors
  • liszt a panírozáshoz
  • 50 dkg csirkemell
  • 3 krumpli
  • 5 fokhagyma
  • 3 tojás
  • 7 ek. liszt
  • olaj
  • tejföl
  • reszelt sajt
  • őröltbors
  • liszt a panírozáshoz

Mátrai borzaska

Elkészítési idő
4,0 3 Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát

Elkészítés:

Tisztítsuk meg a krumplikat, reszeljük le őket, adjuk hozzá a reszelt fokhagymát, a tojásokat, a lisztet, a sót, a borsot, majd haggyuk pihenni.

Tisztítsuk meg, szeleteljük fel, kloffoljuk ki a husikat. Sózzk be a szeleteket, hempergessük meg őket a lisztben, és a krumplis kotyvalékban, majd süsük ki közepes lángon egy serpenyőben őket aranybarnára. Csepegtessük le őket, kenjük meg a tetejüket fokhagymás tejgöllel, hintsük meg őket reszelt sajttal, majd tálaljuk!

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti