Mascarponés-kakukkfüves paradicsomleves

Mascarponés-kakukkfüves paradicsomleves

Elkészítési idő

60 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Közepesen bonyolult ételek

Árkategória

Olcsó ételek

Hozzávalók:

A leveshez:

  • 10 dkg sűrített paradicsom
  • 1 evőkanál kristálycukor
  • 1 db zöldségleveskocka
  • 5 dl víz
  • 1 evőkanál mascarpone
  • őrölt bors
  • Worcestershire szósz
  • kakukkfű

Elkészítés:

A sűrített paradicsomot és a vizet simára keverjük, hozzáadjuk a cukrot, a zöldségleveskockát, ízlés szerint sót, őrölt borsot, worcestershire szószt és a kakukkfüvet. Felforraljuk.

Amikor a leves készre főtt, állandó keverés mellett hozzáadjuk a mascarponét, és simára keverjük. Tálalásig melegen tartjuk.

Neked ajánljuk