Marharagu kuszkusszal

Marharagu kuszkusszal

Elkészítési idő

Több mint 90 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Hozzávalók:

  • 2 kg marhahús
  • 2 nagyobb fej hagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 szár rozmaring
  • 3-4 babérlevél
  • oregánó
  • 1 szelet gyömbér
  • 3 paradicsom
  • 1 paprika
  • 4 dl vörösbor
  • 4 dl víz
  • 2 Maggi pörköltszaft kocka
  • Maggi ételízesítő
  • bors
  • 3 répa
  • 1 doboz csiperke gomba
  • 1 doboz kuszkusz

Elkészítés:

A marhahúst felkockázzuk. A hagymát kockákra vágjuk, kevés olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a kockákra vágott húst is, és kissé megpároljuk. Felöntjük a borral és a vízzel, beletesszük a fokhagymát, a paradicsomot, a paprikát, fűszereket és a pörköltszaft kockákat is.

Kb. 2 órán át hagyjuk főni, amikor már majdnem kész, hozzáadjuk a karikákra vágott répát és a felszeletelt gombát is. Innentől még 20 percet főzzük. Kuszkusszal tálaljuk.

Neked ajánljuk