Marha steak avokádó krémmel

Marha steak avokádó krémmel
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 4 szelet steak hús (fehérpecsenye, vesepecsenye)
  • bors
  • vaj
  • az avokádó krémhez:
  • 3 db avokádó
  • 1 db cukkini
  • bors
  • fokhagyma
  • citromlé (ízlés szerint)
  • bazsalikom
  • olívaolaj
  • 4 szelet steak hús
  • bors
  • vaj
  • 3 db avokádó
  • 1 db cukkini
  • bors
  • fokhagyma
  • citromlé
  • bazsalikom
  • olívaolaj

Elkészítés:

A húsokat megsózzuk, borsozzuk és kevés forró vajon pár perc alatt készre sütjük. (Attól függ a sütési idő, hogy ki mennyire szeretné véresen fogyasztani. A félig átsült állag eléréséhez elég 5 perc sütés.)

Az avokádó krémhez a cukkinit kockára vágjuk, kevés olajon megpirítjuk. Az avokádót meghámozzuk, a húsát egy edénybe tesszük, hozzá adjuk a többi hozzávalót és összeturmixoljuk.

Tálaláskor az avokádó krémet tölthetjük az avokádó héjába saláta ágyon. Köretként sültkrumplit tálalunk.

Megjegyzés:

A receptet Kovács Noémi küldte be. Köszönjük!