Mangós-túrós alagút

Mangós-túrós alagút
Elkészítési idő
5,0 1 Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 25 dkg túró
  • 10 dkg mascarpone
  • 2 dl Hulala
  • 2 evőkanál eritrit
  • 18 db rizslisztes babapiskóta
  • 2 db mangó
  • 25 dkg túró
  • 10 dkg mascarpone
  • 2 dl Hulala
  • 2 evőkanál eritrit
  • 18 db rizslisztes babapiskóta
  • 2 db mangó

Elkészítés:

A Hulalát kemény habbá verjük, a mascarponét az eritrittel, és a túróval krémesre keverjük, majd hozzáadjuk a felvert habot.

Egy kenyér -vagy őzgerincformát fóliával kibélelünk és belekanalazzuk a krém 1/3-át, majd GM babapiskótával befedjük, erre jön a mangóhús fele, amit előzőleg villával kissé összenyomkodtunk, majd a krém második harmada jön, babapiskóta, a mangóhús második fele, krém és babapiskótával zárjuk a rétegezést.

Legalább 6-8 órára hűtőszekrénybe tesszük, majd tálra borítjuk, a fóliát lehúzzuk róla és azonnal szeletelhetjük is.

Megjegyzés:

A receptet Scarlett69 küldte be. Köszönjük!