Elkészítés:
A csokoládét a tejszínnel együtt vízgőz felett felolvasztjuk, és addig kevergetjük, míg kicsit besűrűsödik. Hagyjuk langyosra kihűlni.
A mangót meghámozzuk, feldaraboljuk és a porcukor felével összeturmixoljuk.
A joghurtot egy lábosban felmelegítjük (figyeljünk, hogy ne forrjon) a porcukor másik felével és a habfixálóval.
A babapiskótát 3-4 darabra törjük, magas poharakba halmozzuk a csokis krémmel. A mangópép kétharmadát rákanalazzuk. Végül ráöntjük a még langyos joghurtos krémet. A tetejére szedjük a maradék mangópürét.
A hűtőben hagyjuk pihenni 1-2 órát, majd tálaláskor ízlés szerint mangóval, csokoládéval vagy kókusz forgáccsal is díszíthetjük.
Megjegyzés:
Fotó: RAS / Recepttár
Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon.
Ez is érdekelheti