Málnatorta

Málnatorta

Elkészítési idő

90 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 2 evőkanál étkezési keményítő
  • 8 dkg darált mogyoró
  • 8 db tojásfehérje
  • 30 dkg cukor

A krémhez:

  • 2 dl tejszín
  • 5 dkg porcukor
  • 10 dkg málna
  • 25 dkg mascapone

Elkészítés:

Elkészítés:

Verjük habbá a tojáfehérjéket! Adjuk hozzá adagonként a cukrot, a mogyorót és a keményítőt! Piteformába öntjük, majd 100 fokra előmelegített sütőben 1 óra alatt készre sütjük. Hagyjuk kihűlni.

Krém:

Verjük fel a tejszínt keményre, majd adjuk hozzá a mascarponét és a porcukrot! Kenjük meg a tortát, majd rakjuk ki málnaszemekkel!

Neked ajánljuk