Málnás-sajtkrémes desszert (gluténmentes)

Málnás-sajtkrémes desszert (gluténmentes)
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 500 g sajtkrém
  • 4 evőkanál cukor
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 8 db tojás
  • 5 evőkanál barna rizsliszt
  • 250 g málna
  • 2 db citrom héja
  • 500 g sajtkrém
  • 4 evőkanál cukor
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 8 db tojás
  • 5 evőkanál barna rizsliszt
  • 250 g málna
  • 2 db citrom héja

Elkészítés:

A hozzávalókat egy tálba tesszük a málna kivételével, és összekeverjük robotgép segítségével. A málnát beleforgatjuk a krémbe.

A sütőt 180 fokra előmelegítjük. Egy tepsibe beleöntjük a meglehetősen folyós masszát. Én 1 órát sütöttem, de sütőfüggő ez az idő lehet 50 perc is.

Megjegyzés:

A receptet Erika Egészségtudatos konyhája küldte be. Köszönjük!