Elkészítés:
Kapcsos tortaformában megsütjük a piskótát, kihűtjük.
A natúr joghurtot a zselatinnal és a cukorral összefőzzük, kihűtjük. A tejszínt felverjük, és a joghurthoz keverjük.
A piskótát megkenjük vékonyan málnalekvárral, és ráöntjük a krém felét. Rászórjuk a málnaszemeket, majd ráöntjük a megmaradt krémet.
Hűtőbe tesszük dermedni, majd levesszük a formát, tejszínhabbal és málnaszemekkel díszítjük.
Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon.
Ez is érdekelheti
Kategóriák
Vegetáriánus ételek
,
Klasszikus ételek
,
Házias ételek
,
Gyerekek is elkészíthetik
,
Uzsonnára valók
,
Társaság ételek
,
Finomságok gyerekzsúrra
,
Közepesen költséges ételek
,
Közepesen bonyolult ételek
,
60 perc alatt elkészülő ételek
,
Desszertek
,
Torta receptek
,
Joghurtos ételek
,
Gyümölcsös ételek