Elkészítés:
A tojásfehérjét csipet sóval elkezdjük felverni, ha felhabosodik apránként beleszórjuk a cukrot, a vaníliás cukrot, hozzáadjuk a málna velőt, és kemény fényes habot verünk. A kész habba beleszórjuk a keményítőt, beleöntjük az almaecetet és összekeverjük.
A habot csillag csöves habzsákba szedjük és sütőpapírral bélelt tepsibe habrózsákat nyomunk. A sütött 140 fokra felmelegítjük, betesszük a habcsókokat, majd 10 perc múlva 100 fokra visszavesszük a hőt, és inkább szárítjuk mint sütjük további 60 percig. A sütőben hagyjuk kihűlni.
Megjegyzés:
A receptet Szekeres Lajosné Klári küldte be. Köszönjük!
Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon.
Ez is érdekelheti