Málnaleves gyömbérrel

Málnaleves gyömbérrel
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória közepesen költséges
Hozzávalók:
  • 3 dl tejföl
  • 1/2 citrom héja és leve
  • 1/2 kávéskanál őrölt fahéj
  • 1/4 kávéskanál őrölt szegfűszeg
  • 3 evőkanál cukor
  • 60 dkg málna
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 2 kávéskanál őrölt gyömbér
  • 1/2 csomag tejszínízű pudingpor
  • 3 dl tejföl
  • 1/2 db citrom
  • 1/2 kávéskanál őrölt fahéj
  • 1/4 kávéskanál őrölt szegfűszeg
  • 3 evőkanál cukor
  • 60 dkg málna
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 2 kávéskanál őrölt gyömbér
  • 1/2 csomag tejszínízű pudingpor

Elkészítés:


Tegyünk fel egy edényben 2,5 l vizet forrni!

Adjuk hozzá a fűszereket!
Keverjük el a pudingport a tejföllel, és ezt is rakjuk bele az edénybe! Újraforraljuk, majd belerakjuk a gyümölcsöt. Még egyszer felforraljuk, majd teljesen kihűtjük.
Hidegen fogyasztjuk.

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti