Málnakrémes piskóta

Málnakrémes piskóta
Elkészítési idő
3,0 1 Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória közepesen költséges
Hozzávalók:
  • A piskótához:
  • 8 evőkanál liszt
  • 1 csomag sütőpor
  • 8 tojás
  • 8 evőkanál cukor
  • A krémhez:
  • 5 dl tejszín
  • cukor
  • 50 dkg fagyasztott málna
  • 1/2 dl rum
  • A díszítéshez:
  • tejszínhab
  • málnaszemek
  • 8 evőkanál liszt
  • 1 csomag sütőpor
  • 8 db tojás
  • 8 evőkanál cukor
  • 5 dl tejszín
  • 50 dkg fagyasztott málna
  • 1/2 dl rum
  • tejszínhab

Elkészítés:



Süssünk piskótát a hozzávalókból!

Krém:

Verjük habbá géppel a tejszínt!
Ha már majdnem jó, keverjük bele a málnát, a rumot és a cukrot!
Rakjunk félre pár szem málnát!

Vágjuk 3 lapra a piskótát, majd kenjük meg a málnás krémmel!
Kenjünk a tetejére is a krémből!
1 órára hűtőbe tesszük.

Díszítsük a málnákkal és tejszínhabbal!