Elkészítés:
A palacsintatészta hozzávalóit egy tálban összekeverjük, majd pár percig pihentetjük. Sűrű állagot fogunk kapni.
Az első palacsinta sütése előtt a forró serpenyőbe egy kevés olajat öntünk (a következő palacsintáknál erre már nincs szükség, maximálisan elegendő, ami kisül a tésztából). A palacsintákat egyenként kisütjük, majd ízlés szerinti töltelékkel kínáljuk.
Tejben csomómentesen elkeverjük a pudingport és a cukrot. A többi tejet felforraljuk, majd, amikor felforrt, folyamatos keverés mellett hozzáadjuk a pudingos tejet is. Besűrítjük, majd ezzel töltjük meg a palacsintákat.
Megjegyzés:
A receptet Botos Anna Mária küldte be. Köszönjük!
Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon.
Ez is érdekelheti