Majorannás frankfurti leves

Majorannás frankfurti leves

Elkészítési idő

30 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Pofonegyszerű ételek

Árkategória

Olcsó ételek

Hozzávalók:

  • 1 kis fej kelkáposzta
  • 3-4 közepes burgonya
  • 2 pár virsli
  • 3-4 gerezd fokhagyma
  • 1 evőkanál majoránna
  • 1 kávéskanál pirospaprika
  • 1 evőkanál zsír
  • 2 evőkanál liszt
  • 2 dl tejföl

Elkészítés:

A csíkokra vágott kelkáposztát, a kockára vágott burgonyát a majoránnával és a felkarikázott virslivel vízben felteszem főni. Ízesítem a sóval. Amikor megfőtt, elkészítem a rántást, amibe a fokhagymát belenyomtam, valamint a pirospaprikát és a tejfölt is hozzáadom. A forrásban levő leveshez keverem, egyet forralok rajta, majd tálalom.

Neked ajánljuk