Majonézes-medvehagymás tojássaláta retekkel

Majonézes-medvehagymás tojássaláta retekkel
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 5 db tojás
  • 3 evőkanál joghurt
  • 2 evőkanál majonéz
  • bors
  • 1 csokor retek
  • 1 csokor medvehagyma
  • 1 teáskanál mustár
  • 5 db tojás
  • 3 evőkanál joghurt
  • 2 evőkanál majonéz
  • bors
  • 1 csokor retek
  • 1 csokor medvehagyma
  • 1 teáskanál mustár

Elkészítés:

A tojásokat megfőzzük, hideg vízbe tesszük és miután kihűltek, megszabadítjuk a héjától és ízlés szerint felvágjuk. A retket karikázzuk, a medvehagymát pedig felaprítjuk.

A joghurtot összekeverjük a majonézzel, a mustárral, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.

A retket, a tojásokat és a medvehagymát egy tálba tesszük, hozzáadjuk a majonézes keveréket és összekeverjük. Ezután a hűtőbe egy-két órára rakjuk, hogy az ízek összeérjenek.

Megjegyzés:

A receptet Botos Anna Mária küldte be. Köszönjük!

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti