Majonézes lencsesaláta

Majonézes lencsesaláta
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória
Hozzávalók:
  • 40 dkg lencse
  • 340 g kukorica
  • 1 fej lilahagyma
  • 3 db virsli
  • 350 g tejföl
  • 6 evőkanál majonéz
  • őrölt fekete bors (ízlés szerint)
  • cukor (ízlés szerint)
  • 1 evőkanál mustár
  • 40 dkg lencse
  • 340 g kukorica
  • 1 fej lilahagyma
  • 3 db virsli
  • 350 g tejföl
  • 6 evőkanál majonéz
  • őrölt fekete bors
  • cukor
  • 1 evőkanál mustár

Elkészítés:

A lencsét megfőzzük. A lilahagymát kockára vágjuk. A virsliket felkarikázzuk.

Mindent egy tálba teszünk, sóval, borssal, a cukorral és a mustárral ízesítjük, összekeverjük és a hűtőbe tesszük, hogy jobban összeérjenek az ízek.

Megjegyzés:

A receptet Buzási Erzsébet küldte be. Köszönjük!