Hozzávalók:
- 220 g konzerv kukorica
- 3 evőkanál tejföl
- 3 evőkanál majonéz
- 1-2 kávéskanál mustár
- 1-2 csipet só
- 1-2 csipet fekete bors
-
220 g
konzerv kukorica
-
3 evőkanál
tejföl
-
3 evőkanál
majonéz
-
1-2 kávéskanál
mustár
-
1-2 csipet
só
-
1-2 csipet
fekete bors
Elkészítés:
A hozzávalókat egy tálba tesszük, és összekeverjük. Sóval és borssal ízesítjük.
Én rántott hússal tálaltam.
Megjegyzés:
A receptet Wagensommer Alexandra küldte be. Köszönjük!
Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon.
Ez is érdekelheti
Kategóriák
Receptek ebédhez, vacsorához
,
Nyári ételek
,
Őszi ételek
,
Téli ételek
,
Tavaszi ételek
,
Pénztárcabarát ételek
,
Pofonegyszerű ételek
,
30 perc alatt elkészülő ételek
,
Előételek
,
Főételek