Májas-gombás karaj

Májas-gombás karaj

Elkészítési idő

90 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 6 szelet karaj
  • 6 db csirkemáj
  • 30 dkg gomba
  • 15 dkg sajt
  • 4 dl főzőtejszín
  • 1 fej vöröshagyma
  • margarin
  • ételízesítő
  • majoránna
  • szerecsendió
  • kakukkfű
  • őrölt fehérbors

Elkészítés:

A húszeleteket kissé kiklopfolom és befűszerzem.

A felkockázott hagymát olívaolajon dinsztelem, majd hozzáadom a szeletelt gombát és ízesítem.

Puhára párolom, hogy a leve is elfőjön.

Kikent tepsibe fektetem a húsokat és mindegyikre teszek egy csirkemájat és rájuk halmozom a gombát.

Tejszínnel felöntöm és fóliával borítom.

Közepes hőfokon sütöm 1 órát, végül fóliát levéve és reszelt sajttal szórva megpirítom.

Neked ajánljuk