Máj nyárson

Máj nyárson

Elkészítési idő

45 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 24 db kisebb vöröshagyma
  • 12 dkg húsos kolozsvári szalonna
  • 4 db zöldpaprika
  • 1 kg sertésmáj
  • 2 db piros alma
  • őrölt bors
  • étolaj

Elkészítés:

Elkészítés:

A májat megtisztítjuk, és 4x4 cm-es darabokra vágjuk. Vágjunk cikkeket az almából és a szalonnából!

Húzzuk nyársa a hozzávalókat a következő sorrendben: hagyma, szalonna, máj, alma. A két végére egész hagyma kerül. Borssal ízesítjük, megkenjük olajjal, majd megsütjük.

Neked ajánljuk