Magyaros tepsis csirke

Magyaros tepsis csirke

Elkészítési idő

90 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 2 kg csirkeszárny és comb
  • 1 kanál só
  • 1 kávéskanál őrölt bors
  • 1 kanál pirospaprika
  • 1 csipet szárított chili
  • 2 kanál étolaj
  • 1 csipet kakukkfű
  • 1 pohár sör

Elkészítés:

A csirkét megtisztítjuk, átmossuk. Sóval, őrölt borssal, őrölt pirospaprikával és darált, szárított csilipaprikával, vagy őrölt csípős paprikával bedörzsöljük.

Sütőtálba, vagy tepsibe sorakoztatjuk, és olajat aláöntve, először fólia alatt, később a fóliát levéve, megsütjük.

Ha a bőrét ropogósra szeretnénk sütni, kevés sörrel is meglocsolhatjuk, a sütés vége felé.

Neked ajánljuk