Magyaros borjúpaprikás

Magyaros borjúpaprikás

Elkészítési idő

60 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 60 dkg borjúszelet
  • 10 dkg vöröshagyma
  • 1 dkg fokhagyma
  • 8 dkg paradicsom
  • 8 dkg zöldpaprika
  • 10 dkg zsír
  • 2 dl tejföl
  • 1 dl tejszín
  • 2 dkg liszt
  • pirospaprika

Elkészítés:

Zsírban a felaprított vöröshagymát olajon pirítom aranysárgára, benne elkeverem a pirospaprikát, kis vízzel felengedem és újra pirítom.Utána a felkockázott húst beledobom, sózom, nagy lángon sütöm, és kis vízzel a feldarabolt paprikát, paradicsomot megpárolom puhára.Addig a habarást elkészítem a simára kevert tejfölből, tejszínből, lisztből és beleforgatom.Tejföllel, paradicsomszeletekkel díszíthető.

Neked ajánljuk