Elkészítés:
A vajat megolvasztjuk, majd rászórjuk a lisztet, és folyamatos kevergetés mellett, közepes lángon pár percig „pirítjuk”. Ezután fokozatosan hozzáadjuk a szobahőmérsékletű tejet, amit aztán mindig elkeverünk. Figyeljünk rá, ne túl folyós állagú masszát kapjunk!
Sózzuk-borsozzuk ízlésünknek megfelelően, majd hozzáadjuk a lereszelt cheddar sajtot, és jól elkeverjük. Végül a kifőtt tésztát a masszába öntjük, és alaposan összekeverjük. Kevés frissen őrölt bors még mehet a tetejére tálalásnál, és kész is.
Megjegyzés:
A receptet Botos Anna Mária küldte be. Köszönjük!
Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon.
Ez is érdekelheti
Kategóriák
amerikai
,
ebéd-vacsora otthonra
,
nyári
,
Őszi
,
téli
,
tavaszi
,
olcsó
,
pofonegyszerű
,
30 perc
,
főétel
,
egytálétel
,
tésztaféle
,
sajtos