Elkészítés:
A 20x25 cm-es tepsit kókuszzsírral vékonyan kikenjük. A sütőt 180 fokra előmelegítjük.
A túrót mély tálba tesszük, hozzáadjuk a reszelt citromhéjat, a 2 tojást, a maradék kókuszzsírt felolvasztva, a vanília kikapart belsejét, csipet sót, édesítőszert, és géppel jó krémesre keverjük. Végül a pudingporból 2 evőkanálnyit belekeverünk.
A túrókrémet belesimítjuk a tepsibe. Rászórjuk a közben apróra vágott sárgabarackot és a mazsolát.
A görög joghurtot kikeverjük az édesítőszerrel, a maradék pudingporral, kis reszelt citromhéjjal és a habfixálóval. Ráöntjük a túrókrém tetejére, és szépen elsimítjuk.
Az előmelegített sütőben, szép lassan, kb. 45-50 perc alatt megsütjük.
Megjegyzés:
A receptet Fajcsákné Judit küldte be. Köszönjük!