Light levendulás muffin

Light levendulás muffin
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória olcsó
Hozzávalók:
  • 20 dkg rozsliszt
  • 17,5 dkg tejföl
  • 10 dkg zabpehely
  • 2 db tojás
  • 3 dl tej
  • 3 tk. szárított levendula
  • 2 ek. folyékony édesítő
  • 1 tk. szódabikarbóna
  • csipet só
  • 20 dkg rozsliszt
  • 17,5 dkg tejföl
  • 10 dkg zabpehely
  • 2 db tojás
  • 3 dl tej
  • 3 tk. szárított levendula
  • 2 ek. folyékony édesítő
  • 1 tk. szódabikarbóna

Elkészítés:

A levendulát tejben áztatom, hűtőbe téve, minimum 1 órát.

A lisztet zabpehellyel, szódabikarbónával, sóval vegyítem.

Kikeverem a leszűrt tejet, tejfölt, tojást, édesítőt.

A kettő masszát összedolgozom és olajozott muffinformákba adagolom.

Sütőben készre sütöm.

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti