Libacomb babosan

Libacomb babosan

Elkészítési idő

90 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Közepesen bonyolult ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 1 mokkáskanál őrölt bors
  • 1 evőkanál liszt
  • 1 kiskanál pirospaprika
  • 1 evőkanál só
  • 4 db libacomb
  • 5 evőkanál olaj
  • 40 dkg fehér gyöngybab
  • 1 fej hagyma
  • 3 gerezd fokhagyma

Elkészítés:

Elkészítés:

Áztassuk be vízbe a babot előző éjszaka!

Húzzuk le a libacombok bőrét! Pirítsuk meg a húsokat, majd tegyük félre őket!

Futtassuk meg a hagymákat olajon, szórjuk meg a pirospaprikával, ezután adjuk hozzá a babot a hússal! Öntsük fel vízzel!

Ízesítsük sóval és borssal! Forraljuk fel! Fedjük le, majd pároljuk puhára kis lángon!

Szedjük ki a húst, a babot pedig pihentessük 10 percet! Sűrítsük be az ételt liszttel! Forraljuk 3 percet, majd tálaljuk a hússal!

Neked ajánljuk