Libacomb babosan

Libacomb babosan
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége közepesen bonyolult
Árkategória közepesen költséges
Hozzávalók:
  • 1 mokkáskanál őrölt bors
  • 1 evőkanál liszt
  • 1 kiskanál pirospaprika
  • 1 evőkanál só
  • 4 db libacomb
  • 5 evőkanál olaj
  • 40 dkg fehér gyöngybab
  • 1 fej hagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 mokkáskanál őrölt bors
  • 1 evőkanál liszt
  • 1 kiskanál pirospaprika
  • 1 evőkanál
  • 4 db libacomb
  • 5 evőkanál olaj
  • 40 dkg fehér gyöngybab
  • 1 fej hagyma
  • 3 gerezd fokhagyma

Elkészítés:



Áztassuk be vízbe a babot előző éjszaka!

Húzzuk le a libacombok bőrét!
Pirítsuk meg a húsokat, majd tegyük félre őket!

Futtassuk meg a hagymákat olajon, szórjuk meg a pirospaprikával, ezután adjuk hozzá a babot a hússal!
Öntsük fel vízzel!

Ízesítsük sóval és borssal!
Forraljuk fel!
Fedjük le, majd pároljuk puhára kis lángon!

Szedjük ki a húst, a babot pedig pihentessük 10 percet!
Sűrítsük be az ételt liszttel!
Forraljuk 3 percet, majd tálaljuk a hússal!