Lecsós csicseriborsó kolbásszal, tarhonyával

Lecsós csicseriborsó kolbásszal, tarhonyával
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória olcsó
Hozzávalók:
  • 1 fej vöröshagyma
  • bors
  • pici őrölt kömény
  • kevés pirospaprika
  • 200 g száraz füstölt kolbász
  • 2 paprika
  • 2 paradicsom
  • 1 doboz csicseriborsó
  • tarhonya vagy köles
  • pici zsiradék
  • 1 fej vöröshagyma
  • bors
  • pici őrölt kömény
  • kevés pirospaprika
  • 200 g száraz füstölt kolbász
  • 2 db paprika
  • 2 db paradicsom
  • 1 doboz csicseriborsó
  • tarhonya vagy köles
  • pici zsiradék

Elkészítés:

Az apróra vágott vöröshagymát kevés zsiradékon megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk, köménnyel ízesítjük. Hozzáadjuk a felkarikázott kolbászt, az összevágott paprikát és paradicsomot, ízlés szerinti mennyiségű őrölt pirospaprikát, alaposan összekeverjük és összesütjük.

Ezután hozzáadjuk a csicseriborsót, azzal is összefőzzük, majd ízlés szerint pirított tarhonyával vagy kölessel tálaljuk.

Megjegyzés:

A receptet Tóth Judit küldte be. Köszönjük!

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti