Hozzávalók:
  • 4 szelet sertéstarja
  • 3-4 db krumpli
  • 1 db vöröshagyma
  • 1 db üveges lecsó
  • pirosarany
  • bors
  • fokhagyma
  • 4 szelet sertéstarja
  • 3-4 db krumpli
  • 1 db vöröshagyma
  • 1 db üveges lecsó
  • pirosarany
  • bors
  • fokhagyma

Lecsós burgonya

Elkészítési idő
5,0 5 Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát

Elkészítés:

A hússzeleteket mindkét oldalukon vékonyan bekentem csemege pirosarannyal.

Ezután egy nagyobb jénaiban fólia alatt félpuhára pároltam. A sütőből kivéve a húsra bőségesen hagymát karikáztam, és utána egy sor karikára vágott krumplit tettem, végül az egészet leöntöttem egy üveg lecsóval ( házi készítésű lecsót is lehet használni). Ízlés szerint még tovább fűszereztem egy kis borssal és fokhagymával.

Fóliában tovább puhítottam, majd a végén a fólia nélkül is még egy kicsit átsütöttem.