Lecsó elrakásra

Lecsó elrakásra
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 6 kg paprika
  • nátrium-benzoát
  • 3 kg paradicsom
  • 2 kg hagyma
  • 1 kg libazsír
  • 6 kg paprika
  • nátrium-benzoát
  • 3 kg paradicsom
  • 2 kg hagyma
  • 1 kg libazsír

Elkészítés:


Tisztítsuk meg a zöldségeket!
A paprikát felszeleteljük, a hagymát pedig felkockázzuk.
Daraboljuk el a paradicsomot!

Melegítsük fel a libazsírt egy nagy lábosban!
Tegyük bele a hozzávalókat, majd sózzuk meg!
Főzzük készre, és rakjunk bele 2 teáskanál nátrium-benzoátot!

Forrón üvegekbe merjük, majd száraz dunsztba rakjuk.