Lazac citrommártásban

Lazac citrommártásban

Elkészítési idő

30 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 30-40 dkg lazac
  • 3 citrom leve
  • 1 pohár tejszín
  • 2-3 ek. finomliszt
  • margarin

Elkészítés:

A lazacokat vékony szeletbe vágva sózzuk, citromlével meglocsoljuk, lefedve hűtőbe tesszük másnapig.

4 evőkanál margarint felforrósitunk, ebben sütjük meg a halszeleteket. Utána a sütéshez használt margarinban megpirítjuk a lisztet, felöntjük a citromlevével és a liszttel elkevert tejszínnel.

Belerakjuk a sült halszeleteket, megvárjuk, hogy még egyet rotyogjon, és kész.

Párolt rizzsel tálaljuk.

Neked ajánljuk