Laskagombás fusilli

Laskagombás fusilli

Elkészítési idő

30 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Pofonegyszerű ételek

Árkategória

Olcsó ételek

Hozzávalók:

  • 50 dkg fusilli tészta
  • 40 dkg laskagomba
  • 2 szál zeller
  • póréhagyma
  • 1 dl zöldségleves
  • olívaolaj
  • bors

Elkészítés:

A fusilli tésztát enyhén sós, forró vízben kifőzzük, leszűrjük és lecsepegtetjük.

Felhevített olívaolajon, a megmosott és felcsíkozott laskagombát megpirítjuk, rászórjuk a feldarabolt zellert, és a vékonyra felkarikázott póréhagymát, majd az egészet összeforgatjuk.

Végül hozzáadjuk a főtt tésztát, meglocsoljuk a zöldséglevessel, sózzuk, borsozzuk és pár perc alatt készre pároljuk.

Neked ajánljuk