Laskagomba paprikás

Laskagomba paprikás

Elkészítési idő

45 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Pénztárcabarát ételek

Hozzávalók:

  • 1 kg laskagomba
  • 2 fej vöröshagyma
  • 2 db paprika
  • 2 db paradicsom
  • 2 dl tejföl
  • 2 ek. liszt
  • étolaj
  • 2 ek. pirospaprika
  • őrölt feketebors

Elkészítés:

A gombák tönkjét kivágom, majd felcsíkozom. A felaprított hagymát olajon dinsztelem és rajta pirítom a felkockázott paprikát és a kockázott, hámozott paradicsomot, 10 percen át. A gombaszeleteket rárakom, ízesítem sóval, borssal és pirospaprikával. Kis vizet aláöntve párolom, további 20-25 percet. A tejfölbe lisztet keverek és ezzel sűrítem a szaftot, majd ha felforrt, akkor a tűzről leveszem.

Hasonló receptek