Kukoricasaláta

Kukoricasaláta
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 5 evőkanál majonéz
  • 1 evőkanál mustár
  • 3 evőkanál tejföl
  • 1-2 csipet só
  • 1 teáskanál cukor
  • 1 doboz kukorica konzerv
  • 5 evőkanál majonéz
  • 1 evőkanál mustár
  • 3 evőkanál tejföl
  • 1-2 csipet
  • 1 teáskanál cukor
  • 1 doboz kukorica konzerv

Elkészítés:

A majonézt, a mustárt, a tejfölt összekeverjük, majd hozzátesszük a sót a cukrot. Ezután megkóstoljuk, ha íztelennek véljük, tovább ízesítjük.

A kukoricáról a levét leöntjük, majd beletesszük a majonézes mártásba. Néhány órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.

Megjegyzés:

A receptet Wagensommer Alexandra küldte be. Köszönjük!

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti