Kukoricalepény almásan

Kukoricalepény almásan

Elkészítési idő

45 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Pofonegyszerű ételek

Árkategória

Olcsó ételek

Hozzávalók:

  • 1 csipet fahéj
  • 30 dkg alma
  • 1 db citrom reszelt héja
  • 10 dkg kukoridara
  • 1 csipet só
  • 6 evőkanál cukor
  • 2,5 dl tej
  • 3 db tojás
  • 10 dkg vaj

Elkészítés:

Elkészítés:

Keverjük össze a darát a tejjel, a tojásokkal, a sóval, a cukorral, a citromhéjjal és a fahéjjal!

Forrósítsuk fel egy tepsiben a vajat, majd öntsük bele a kukoricás masszát!

Süssük 10 percet kis lángon, majd vegyük le a tűzről!

Reszeljük le az almát, majd terítsük a lepényre! Előmelegített sütőben fél óra alatt készre sütjük.

Neked ajánljuk