Krémsajtos pulykarolád

Krémsajtos pulykarolád

Elkészítési idő

75 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Egyszerű ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

Hozzávalók 5 személyre:

  • 1 kg pulykamell filé
  • 20 dkg sonka /9 szelet/
  • 20 dkg tömlős krémsajt
  • 2 szál újhagyma
  • 2 db színes kaliforniai paprika
  • őrölt fehérbors
  • szárnyas fűszerkeverék
  • étolaj

Elkészítés:

A pulykamellet kiklopfoljuk. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk szárnyas fűszerkeverékkel. A paprikákat vékony darabokra vágjuk.

Kiterítünk alufóliát, vékonyan megolajozzuk, majd ráfektetjük a pulykamellet.Pulykát betakarjuk sonkaszeletekkel, megkenjük krémsajttal, teszünk rá csíkokra vágott paprikát és újhagymát. A húst felgöngyöljük, és szorosan a fóliába csavarjuk.

A tekercset előmelegített sütőben a rácsra helyezve kb. 50 percig sütjük. Hagyjuk egy kicsit hűlni majd kicsomagoljuk és szeleteljük.

Neked ajánljuk