Krémsajtos csirkemell baconbe göngyölve

Krémsajtos csirkemell baconbe göngyölve

Elkészítési idő

60 perc alatt elkészülő ételek

Elkészítés nehézsége

Közepesen bonyolult ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

  • 4 db csirkemellfilé
  • 10 dkg sonka
  • 30 dkg tömlős krémsajt
  • 2 szál újhagyma
  • 8 szelet bacon
  • őrölt fehérbors
  • szárnyas fűszerkeverék

Elkészítés:

A csirkemelleket középen éles késsel szétnyitom, de nem vágom át teljesen. Kiklopfolom, sózom, és szárnyas fűszerkeverékkel megszórom. A hagymát apróra, a sonkát kis kockákra vágom.

A krémsajtba keverem a sonkát, a hagymát, az őrölt borsot és a sót. A sajtot elosztom a csirkemelleken, feltekerem, és 2-2 szelet baconbe göngyölöm.

Tepsibe vagy jénai tálba teszem a tekercseket, pici vizet öntök alá, és közepes lángon kb. 20 percig lefóliázva, majd a fóliát levéve még 15-20 percig sütöm.

Neked ajánljuk