Elkészítés:
Az áfonyát kiválogatjuk, megmossuk, konyhai papírkendőn lecsepegtetjük. A krémsajtot összekeverjük a porcukorral.
Az amaretti kekszeket nem túl apróra összemorzsoljuk (vagy zacskóba téve nyújtófával ütögetve morzsásítjuk.)
Szép üvegkelyhek aljába kekszmorzsát teszünk, krémsajtot kanalazunk rá, majd rászórjuk a gyümölcsöt. A rétegezést még egyszer megismételjük. Ha elég magas a kelyhünk, akár több réteget is készíthetünk.
Mentalevélkékkel díszítjük. Azonnal is tálalható, de még finomabb, ha 1-2 órát hűl a hűtőben.
Kategóriák
Ünnepi ételek
,
Ünnepi ételek
,
Nyári ételek
,
Őszi ételek
,
Téli ételek
,
Tavaszi ételek
,
Pénztárcabarát ételek
,
Pofonegyszerű ételek
,
15 perc alatt elkészülő ételek
,
Desszertek
,
Gyümölcsös ételek
,
Pohárkrémek