Hozzávalók:
  • 50 dkg koktélrák
  • 2 dl majonéz
  • 3 dl 20%-os tejföl
  • porcukor
  • őrölt bors
  • citrom
  • fokhagyma
  • mustár
  • 50 dkg koktélrák
  • 2 dl majonéz
  • 3 dl tejföl
  • porcukor
  • őrölt bors
  • citrom
  • fokhagyma
  • mustár

Krémes ráksaláta

Elkészítési idő
2,0 1 Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát

Elkészítés:

A kis koktélrákokat sós, citromos, forró vízbe rakom és 2-3 percig főzöm, kivszem, majd hagyom hűlni.Majonézt, tejfölt, pici sót, cukrot, mustárt, borsot adok hozzá ízlés szerint.Áttört fokhagymát a majonézes tejfölbe keverem.Ha a mártás megfelelő belerakom a rákokat.Hűtőben tartom tálalásig.