Krémes csirkeleves medvehagymával

Krémes csirkeleves medvehagymával
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 2 személynek:
  • 2 nagy csirke felsőcomb
  • 1 l húsleves
  • 2 fej hagyma
  • 3 szál medvehagyma
  • bors
  • 2 nagy csirke felsőcomb
  • 1 l húsleves
  • 2 fej hagyma
  • 3 szál medvehagyma
  • bors

Elkészítés:

A combokat beletesszük a húslevesbe, és puhára főzzük.

Felaprítjuk a hagymákat, és miután a hús fél órája fő, beleszórjuk a levesbe. Mikor teljesen puhák a combok, kiemeljük a levesből. Bőrét eltávolítjuk.

A visszamaradt hagymás levest simára turmixoljuk, visszatesszük bele a húst. Ismét felforraljuk.

A medvehagymát beleaprítjuk.