Krémes Charlotte

Krémes Charlotte
Elkészítési idő
5,0 2 Értékelés
Elkészítés nehézsége közepesen bonyolult
Árkategória közepesen költséges
Hozzávalók:
  • 1 db 5 tojásos piskóta
  • 50 dkg túró
  • 5 dl habtejszín
  • 5 dl tej
  • 5 evőkanál cukor
  • 1 tasak zselatinfix
  • 2 tasak vaníliás pudingpor
  • baracklekvár
  • 1 db 5 tojásos piskóta
  • 50 dkg túró
  • 5 dl habtejszín
  • 5 dl tej
  • 5 ek. cukor
  • 1 tasak zselatinfix
  • 2 tasak vaníliás pudingpor
  • baracklekvár

Elkészítés:

Az 5 tojásos piskótát konyharuhába feltekerem, lekvárral megkenve.

A pudingot tejben, cukorral felfőzöm.

A tejszínt zselatinfix-szel felverem és a kihűlt pudingba forgatom a túróval együtt.

A vékonyra szelt piskótatekercsekkel egy kerek tálat kibélelek.

A masszát belehalmozom és a tetejét is befedem piskótatekercsekkel.

Letakarva hűtőbe rakom 1,5 órára és kiborítva bevonom a maradé felvert tejszínnel.

Ízlés szerint lehet díszíteni például gyümölcsökkel, reszelt csokival.