Elkészítés:
A salátaleveleket leöblítjük, összetépkedjük. A hagymát, a fokhagymát megtisztítjuk, finomra vágjuk. A körtét megmossuk, kimagozzuk, kockákra daraboljuk.
Összekeverjük a hagymát, a majonézt, a mustárt, az almalevet, a fokhagymát, a szezámmagot, és a salátára öntjük. Beleforgatjuk a körtét is.
A sonkát és a kenyeret apró kockákra vágjuk. Az olajat serpenyőben felforrósítjuk, a húst és kenyeret hirtelen megpirítjuk benne. Tányérra tesszük a salátát, rászórjuk a pirított húst, a kenyérkockákat és a parmezán sajtot.
Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon.
Ez is érdekelheti
Kategóriák
Szárnyashúsos ételek
,
Nyári ételek
,
Őszi ételek
,
Téli ételek
,
Tavaszi ételek
,
Pénztárcabarát ételek
,
Pofonegyszerű ételek
,
15 perc alatt elkészülő ételek
,
Előételek
,
Saláták
,
Gyümölcsös ételek