Hozzávalók:
  • 1 kerek piskótatorta
  • 1 piskótatekercs
  • fél üveg sárgabaracklekvár
  • 2 evőkanál rum
  • 1 liter tej
  • 2 csomag vaníliás pudingpor
  • 2 csomag tejszínhabpotló por
  • 2 evőkanál kakaópor
  • 5 evőkanál cukor
  • 2 csomag vaníliás cukor
  • 1 kerek piskótatorta
  • 1 piskótatekercs
  • fél üveg sárgabaracklekvár
  • 2 evőkanál rum
  • 1 liter tej
  • 2 csomag vaníliás pudingpor
  • 2 csomag tejszínhabpotló por
  • 2 evőkanál kakaópor
  • 5 evőkanál cukor
  • 2 csomag vaníliás cukor

Könnyű piskótás torta

Elkészítési idő
4,0 2 Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát

Elkészítés:

A baracklekvárt a rummal alaposan összekeverem, és megtöltöm vele a piskótatekercset, melyet ezután hűvös helyen pihentetek.
A két csomag pudingport elkészítem.
A tejszínhabpotló port 2 dl tejben kikeverem, majd kemény habos krémmé verem fel. a pudinghoz kis adagokban a tejszínhabhoz adom, és jól elkeverem.

A tortát három részbe vágom. A piskótatekercseket kb. 1 cm vastagra felszeletelem. Az alsó tortalapot megkenem krémmel, majd a tekercsekket óvatosan körkörösen ráhelyezem. Ezt újra krémmel kenem meg, és folytatom míg el nem fogy. A maradék krémmel a torta tetejét és oldalát is bevonom.

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti