Könnyed uzsonna édesburgonyából

Könnyed uzsonna édesburgonyából
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória
Hozzávalók:
  • 2 édesburgonya
  • 1 dl olvasztott zsír
  • bors
  • kömény
  • rozmaring
  • ételízesítő
  • fél camembert
  • aszalt áfonya
  • fagyasztott szeder
  • 2 db édesburgonya
  • 1 dl olvasztott zsír
  • bors
  • kömény
  • rozmaring
  • ételízesítő
  • fél camembert
  • aszalt áfonya
  • fagyasztott szeder

Elkészítés:

A zsírt sóval, borssal, köménnyel, rozmaringgal, ételízesítővel fűszerezzük.

Az édesburgonyát előpároljuk (mikróban 6 perc) felszeleteljük, sütőpapírra tesszük, lekenjük a fűszeres zsírral, majd 190-200 fokra előmelegített sütőbe tesszük és 10 percig sütjük.

zután rátesszük a sajtot, aszalt áfonyát és szedret, majd 5 percre grill fokozatra visszarakjuk.

Megjegyzés:

A receptet Tóth Judit küldte be. Köszönjük!