Hozzávalók:
  • 1,5 ek. olaj
  • 2 ek. liszt
  • 1 kk. köménymag
  • 1 kk. pirospaprika
  • 1 kis fej hagyma
  • pirított zsemlekocka
  • 1,5 ek. olaj
  • 2 ek. liszt
  • 1 kk. köménymag
  • 1 kk. pirospaprika
  • 1 kis fej hagyma
  • pirított zsemlekocka

Köménymagleves

Elkészítési idő
5,0 3 Értékelés
Elkészítés nehézsége pofonegyszerű
Árkategória olcsó

Elkészítés:

Készítsünk rántást az olajból és a lisztből. Szórjuk meg a köménymaggal, picit pirítsuk.
Vegyük le a tűzről, adjunk hozzá paprikát, majd tegyük vissza tűzre. Öntsük fel fél liternyi vízzel, tegyük bele egészben a hagymát, sózzk, főzzük egy negyed órát.

Szűrjük le, pirított zsmelekockákkal tálaljuk.