kolbászos-szalonnás csirkemell

kolbászos-szalonnás csirkemell

Elkészítés nehézsége

Közepesen bonyolult ételek

Árkategória

Közepesen költséges ételek

Hozzávalók:

Hozzávalók 6 személynek:

  • 10 dkg sertészsír
  • 90 dkg csirkemell
  • 15 dkg kolbász
  • 8 dkg füstölt szalonna
  • 2 hagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 tk. ketchup
  • bors

Elkészítés:

A csirkemellet megmosom, hagyom lecsöpögni, majd csíkokra vágom.

Egy lábasban felolvasztom a sertészsírt, megpirítom rajta a kockára vágott szalonnát. Amikor a szalonna megpirult, kiszedem egy kis tányérra, majd beleteszem a karikára vágott kolbászt, és egy kicsit sütöm, majd hozzáadom az apróra vágott hagymát és fokhagymát. Üvegesre fonnyasztom.

Ha ez kész, belerakom a csikokra fölvágott csirkemellet, és ezt is megsütöm. Közben befüszerezem sóval, borssal és 1 teáskanál ketchuppal.

Neked ajánljuk