Kolbászos rakott karfiol

Kolbászos rakott karfiol
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 1 db közepes méretű karfiol
  • 1 szál kolbász
  • 100 g tejföl
  • bors
  • zsemlemorzsa
  • *
  • a tetejére:
  • reszelt sajt
  • koktélparadicsom
  • olaj
  • 1 db közepes méretű karfiol
  • 1 szál kolbász
  • 100 g tejföl
  • bors
  • zsemlemorzsa
  • reszelt sajt
  • koktélparadicsom
  • olaj

Elkészítés:

A karfiolt alaposan megmossuk és rózsáira szedjük. A karfiolt forrásban lévő sós vízben előfőzzük.

Egy tepsit kiolajozunk és megszórjuk zsemlemorzsával. A karfiol rózsákat lerakjuk a tepsibe, fűszerezzük, rátesszük a karikákra vágott kolbászt, megszórjuk zsemlemorzsával és tejföllel – úgy járunk el, mint a rakott krumplinál soronként. A tetejére megy a reszelt sajt és a koktélparadicsom.

180 fokra előmelegített sütőben 20-30 perc alatt készre sütjük (sütőtől függően).

Megjegyzés:

A receptet Botos Anna Mária küldte be. Köszönjük!

Még több recept, konyhai praktika, videó a blikk.hu/recepttar oldalon. Ez is érdekelheti