Kolbászos csicseriragu

Kolbászos csicseriragu
Elkészítési idő
Értékelés
Elkészítés nehézsége egyszerű
Árkategória pénztárcabarát
Hozzávalók:
  • 30 dkg kolbász
  • 1 evőkanál fűszerpaprika
  • 1 evőkanál keményítő
  • 2 evőkanál petrezselyem
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 szál angolzeller
  • 1 evőkanál libazsír
  • 1 db kápia paprika
  • 1 szál sárgarépa
  • bors
  • 40 dkg főtt csicseriborsó
  • 6 db aszalt paradicsom
  • 1 db chilipaprika
  • 1 fej lilahagyma
  • 1 cikk káposzta
  • 30 dkg kolbász
  • 1 evőkanál fűszerpaprika
  • 1 evőkanál keményítő
  • 2 evőkanál petrezselyem
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 szál angolzeller
  • 1 evőkanál libazsír
  • 1 db kápia paprika
  • 1 szál sárgarépa
  • bors
  • 40 dkg főtt csicseriborsó
  • 6 db aszalt paradicsom
  • 1 db chilipaprika
  • 1 fej lilahagyma
  • 1 cikk káposzta

Elkészítés:



Vágjuk fel a megtisztított zöldségeket!
Karikázzuk fel a kolbászt!

Pirítsuk meg a kolbászt, vegyük ki, majd a visszamaradt zsíron főzzük 20 percet a zöldségeket, a csicseriborsót és a fűszereket 1 liter vízzel!

Adjuk hozzá a kolbászt, majd forraljuk fel!
Sűrítsük be keményítős vízzel!